Snabbjobb Eskilstuna

Snabbjobb Eskilstuna
Vi har igår och idag varit in på Eskilstuna och använt deras mycket fina travbana för fortkörning.

Under onsdagen hade vi med oss fyra tvååringar för att visa dem banan en gång innan premieloppet. Caramella Corelone, Doh, High Leg och Ninepoints Charlie joggade runt banan i 1.35 fart och såg verkligen ut att njuta av den stora, vida världen.

Av de äldre fick Last Legacy, Ninepoints Kelly, Dawnrun, Seven d’Urzy och Tychon träna 1.20 2140 m. Last Legacy och Kelly är startklara. De andra tre var fina men behöver ett banjobb till innan start.

Även idag var vi inne och körde provlopp och snabbjobb på Eskilstuna. M. T. Fantasy Girl och Speedway Action gick 1.20 2140 m. Speedway är det dags för start för, Fantasy får gnugga lite till.

Taggen M., Tornado du Casey och Ninepoints Avalon tränade 1.20 1640 m. De såg ok ut, men de behöver ett par veckor till på sig innan start. Tulipe d’Occagnes tränade 1.22 2 140 m och hon kommer att kvala inom några veckor.

Hästarna är överlag friska och fina vilket känns jätteskönt när vi nu har nio stycken riktigt spännande starter (Solvalla imorgon, Mantorp lördag och Solvalla onsdag)! Vi kan säkert vara med och ta någon eller några segrar i alla dessa TV-sända lopp. Vi kanske börjar redan imorgon med Elle Cobra! Vi siktar på spets och slut! 🙂

V75 hästarna Brio och Quip du Beauvoisin(bilden, spår 1 i guld på lördag) kommer det en sista värmningsrapport på på hemsidan ca 14.00 på lördag.

Jörgen (via sekreteraren….)