Smått och gott runt PdA!

Åkte ner onsdagkväll! Westholm, Tarzan och Bergh på samma plan…. blev mycket Nybrink-tugg!

Torsdag
Hela teamet käkade middag med Misty där levande hummrarna valdes ut från akvariet, de hade en monsterhummer som Håkan skulle äta efter auktionen på fredagkvällen om han fick över 50 tusen euro för Relook… han fick 65 ….
– Hummern smakade bra och blev rejält nedsköljd med skumpa sägs det!

Fredag
Hockeyligan (Marcus och Grickson) kom till Groisbois för att köra häst i dubbelvagn givetvis! Sabine var kuskchaffuör och det var tur det!
Hockeligan är bättre på att ordna event än på att köra häst!!
Fredagkväll var det full fart på auktionen. Synd bara att euron står i nio kronor när man säljer…. såg en österikare där med Westholm-toppluva!!!

Lördag

Fyra bussar med turister kom till Groisbois för att hälsa på i vårt stall. Sven Melander var konfrencier för EquiTours två bussar, vilket han måste ha gjort bra för efteråt kom en trevlig kille från Lidköping fram och ville ha en fransk ettåring till hösten… Jag lovade även till alla som kom till Groibois att lördagens lopp 4-nr 4 blir helgens uppvisning! Rapid Lebel… Jag tror ingen tyckte att jag hade fel…
Lördagkväll med sedvanliga Team Westholm-middagen vid "Grillen i Skogen" med 97 gäster och mycket bra mat… Toppbetyg på maten enligt gästerna, Toppbetyg på drinkarna enligt Udo och Jimpa! Malmrot och hans polare såg inte heller missnöjda ut!…. Nemo-Mia och Jessica Adler vart väl servade med champagne av Stig "NZ" Steiser.

Söndag
Söndagmorgon joggade jag Tsar "Pda2013" på ett tomt och öde Groisbois, jämfört med dagarna innan. De sov nog….

Vilket race!!!! Årets PdA blev ett ögongodis modell läckra sorten… Thierry Duvaldesteins tränarjobb och förberedelser innan loppet var imponerande, bara uppvärmningsproceduren med speciell hjälphäst för att lugna glycerinet Ready Cash var noga genomtänkt! Sen urladdningen i loppet var magnifik! Ingen slump att den killen har haft sådana stjärnor som Pearl Queen, Prince Gede, Qualmio Vandel på slutet. Qualmio Vandel äger han själv, och jag kan säga att det kan bli en trivsam framtid för honom. Vi har två tvååriga avkommor efter honom som är riktigt lovande. Tips till stoägare! Betäck med Qualmio…

Även "Marre" var i toppförfattning men det räckte inte hela vägen så "medlemmarna" i Travkompaniet får trösta sig med att vänta på PdA 2012!

 

Patrik Sandin avgick som ordförande i UET. Skönt, nu kanske sista gratis flygbiljetten till honom är betald!

/Jörgen