Skrällseger på Åbytravet

Ebony Boko inledde helgen på bästa sätt, när han och OJA vann på V64 i fredagskväll på Bollnästravet. 40 000 var den segern värd.

JW var i Frankrike i slutet av förra veckan, under lördagen tog han flyget från Paris till Landvetter och V75-tävlingarna på Åby, en resa som han inte gjorde förgäves. I ramloppen innan streckspelet så gick Eldvin och Hossiana Boko godkänt och var fyra i mål båda två.

V75-4 var ett klass två försök över den ovanliga distansen 3140 meter volt, där hade vi med Remarkable Feet från spår sex. Jörgen prickade starten perfekt och hittade till ledningen, för att i nästa skede släppa till förhandsfavoriten Viking Brodde. När det var dags för upplopp styrde JW ner på open strech och Remarkable sträckte på sig fint och avgjorde knappt men säkert. 125 000 kronor var den segern värd.

Jörgen och Remarkable Feet segerdefilerar!

Vi har en spännande vecka framför oss. Tio starter på Bergsåker på onsdag varav sju inom V75-spelet och på torsdag har vi fyra till start plus tre kvalhästar på Romme.

Örebro arrangerar V75 på lördag, dit åker vi med fyra hästar. Bland annat så startar My Dream Art i grupp två-loppet Örebro Intn’l, med 400 000 kronor till vinnaren.