Skrällen var ett faktum!

Sex starter under Elitloppshelgen resulterade i en seger två, andraplatser och totalt 451 500 kronor inkörda pengar. Segern kom i finalen av diamantstoet med ett förstapris på 250 000 kronor. I ett något stökigt lopp så kunde A’Nana De Bohem enkelt avväpna sina konkurrenter över upploppet och skrällen (66ggr) var ett faktum. Hon har visat bra form en längre tid och fick nu visa det för 16 254 Solvallabesökare.

Stall Bohem trivdes utmärkt i Solvallas vinnarcirkel.

Remarkable Feet gjorde det riktigt bra i klass två-finalen och slutade tvåa där knappt slagen av en smygkörd konkurrent. Sir Henry P.Hill gjorde ett heroiskt lopp under söndagen när han flög fram över upploppet till en andraplats efter sin startgalopp.

Utöver Solvallas tävlingar så anordnade vi två övriga event. Dels hade vi en mässmonter på Elitauktionen i fredags och i lördags gick första upplagan av Elitloppsfesten av stapeln. Dit kom det många franska travvänner, bland annat så laddade vinnare av Elitloppet Romain Derieux upp med bowling och BBQ-buffé på Birka Sportbar. Två lyckade evenemang säger vi – se bilder nedan.

Jörgen, Anna och Hasse Backe i vår monter.