Sex raka…

Sex raka…
Alla hjärtans dag var en kväll full med kärleksförklaringar till Club 12:s hästar, i huvudsak Rite on Track. Christer Nordin (bilden t h) fick göra det han helst av allt skulle vilja göra jämt; visa segerfilmer på "Riten". Aldrig tidigare har Jörgen fått sitta i segersulkyn så många gånger på raken!

Det var Club 12 och kretsen kring dem som bjöd på middag hos familjen Westholm/Strömberg. Såväl uppfödarna till Rite on Track, Ronny och Vanja Olofsson, som uppfödarna till Coktail Zon, Tobba och Madde Olzon hade tagit sig hela vägen ut till snöiga Karlsro. För maten stod en av medlemmarna, Mats Hedlund, som serverade spansk tapas till förrätt, fläskkarré på specialvis till varmrätt och underbar kladdkaka till efterrätt. Givetvis med passande vin och lite annat starkt efteråt.

Ronny och Vanja

Ronny och Vanja Olofsson, Sveriges bästa uppfödare, enligt Jörgen.

Den största bedriften av dem alla gjorde Jörgen som lyckades hålla sig vaken hela festen, trots att det stod i en gånger pengarna att han skulle somna i baren…

En mycket trevlig kväll som säkerligen kommer att återupprepas under året med flera hästägargäng. Hos Team Westholm älskar vi att ha det roligt tillsammans och fira våra hästars framgångar!