Sex andelar sålda i Elitsatsningen!

Rolf och Barbro Levin har vart förbi gården och gjort klart med en andel i vår nya Elitsatsning, de väntar nu in en spännande framtid!

Även Jan Åke Schenning från Enköping har gjort klart med en andel i Elitsatsningen och nu är det totalt sex andelar sålda, så vill ni vara med – hör av er snarast!

Hingsten, Castor the Star, och stoet, Lady Silver, erbjuds nu i ett paket för er som siktar på de stora unghästloppen.

Castor the Stars pappa, Elithingsten Maharajah (23.5milj. insprunget), behöver ingen närmare presentation och inte heller hans morfar, fenomenet Varenne (52milj.), som är travhistoriens vinstrikaste häst och visat sig vara mycket lyckosam som morfar.

Castor the Star är Carelia Bokos tredje avkomma. Carelia Bokos förstfödda, stoet Carry Cash (f.16), har inlett karriären lovande med två vinster efter sina första sex starter efter ha gått 14.6am redan i sitt livs andra start.

Elegante Castor the Star sköter träningen på bästa sätt och har gjort allt rätt hittills!

Så här såg Castor ut som ettåring när vi köpte honom för 400 000 kronor.

Se film på han här

Lady Silver har en stamtavla som förpliktar med avelsgiganten S.J.’s Caviar (8.9mlj.) som pappa och V75 vinnaren, Rania (1.1milj.), som mamma.

S.J.’s Caviar har visat strålande resultat även i svensk avel med superstoet Conrads Rödluva (f.15, 9.5milj.), Coin Perdu (f14, 5.1milj.), Global Welcome (f15, 4.8milj.) och Staro Miami (f.15, 4.61milj.) som några av de klarast lysande stjärnorna.

Coin Perdu och trippelmiljonärerna Global Upper Style (sto f.14) och Global Adventure (hingst f.16) har samma pappa och morfar, Viking Kronos, som Lady Silver!

Lady Silver har klarat träningen galant hittills och är ett sto som Jörgen förväntar sig mycket av på tävlingsbanan! Hon tränas idag av Philip di Luca på Norrby Säteri, jag har varit där och provkört henne och gillar henne skarpt, hennes rörelser och exteriör är i min smak.

Se film på Lady Silver här

Hästarna är handplockade av Jörgen efter hans egna koncept med extremt detaljerad utvärdering av hästens exteriör. Jörgen har lång erfarenhet av att hitta framgångsrika unghästar och har hittills köpt 40 ettåringar som sen sprang in över en miljon kronor! Bland de 40 känner ni nog igen Elitloppsvinnaren Steinlager (14.8milj.), Super Light (11.4milj.) och Criks Hurricane (6.6milj.) för att nämna tre av dem.

Ni kan läsa mer genom att klicka på länken nedan.

Kostnaden för Elitsatsningen med båda dessa två lovande 2-åringar är 700 000 (+moms) och kommer selektivt att utbjudas i 5-7 andelar (dvs 100-140 000 + moms per andel). Den löpande månadskostnaden kommer att variera beroende på hur många andelar som skapas och i priset är allt inkluderat tom 29/2. Momsen är avdragsgill och kommer att reducera framtida kostnader efter den initiala investeringen. Team Westholm AB sköter fakturering till respektive andel.

Båda hästarna är friröntgade utan anmärkning.

Jag kommer själv att investera i en andel i denna spännande Elitsatsning och kontakta mig på 070-342 64 14 om ni vill hänga med!