Senior träff i travmiljö!

Jörgens mamma Gun Westholm som har jobbat på Sala Sparbank ordnade i tisdagförmidag så att bankens Seniorklubb fick komma till Karlsro för att se sig omkring!

Ett trettiotal av seniorerna tackat ja till en trevlig travutflykt till Team Westholm och anläggningen på Kalrsro.

Förmiddagen inleddes med en titt i stallet och välkomstprat av Jörgen, därefter fick de som ville, prova på en liten tur med rockard i den omtalade Takrakan. Teamets kuskar tog väl hand om våra besökare och det var många som tog tillfället i akt att åka en provtur.

En av teamets hästar skulle även simtränas denna dag så besökarna fick då möjlighet att se hur det går till, innan det var dags för lunch i Trav Caféet.

En välsmakande lasagne intogs under skratt och prat…. sedan blev det kaffe och kaka i samband med lunchtravsändningen från Örebro där teamets Tout Mip startade.

Som avslutning på besöket samlade Jörgen ihop hela gänget i konferenssalen eller "skrytrummet" som det allmänt kallas…. Jörgen berättade lite om verksamheten och öppnade upp för frågestund!

Besöket på Karlsro verkade vara uppskattat. Jörgen fick en varm applåd efter sitt framförande. Härligt för Jörgen att ta med sig den positiva stämningen när han direkt från mötet körde mot Arlanda för att flyga till anläggningen i Grosbois!

Se ett bildsvep från seniorernas besök på Karlsro!


Välkommen till Karlsro!


Robin håller hästen vid byte av passagerare, Jessica håller i tömmarna!

 


Grabbar i väntan på körtur!


Många tog chansen att åka rockard!

 


Gun fixar i köket!

 


Jörgen berättar om verksamheten!

 


Fullsatt i lokalen!


Hela gänget från Sala Sparbank Seniorer samlade!