Semesterblogg av Lisa!

Hej! Lisa vid tangenterna och hon har semester!
Men även om man har semester släpper man inte teamet och absolut inte travet.

Jag är i skrivande stund i föräldra-hemmet uppe i Boden,där helgens v75 tävlingar avgörs under midnatts solen! Det är en tradition som jag har och håller hårt i att vara på plats just denna helg då det är en fruktansvärt rolig folk-fest där alla går på trav,ung som gammal och många som aldrig annars är intresserade av trav går på v75. Det tråkiga detta år är verkligen start fältet i Norrbottens Stora Pris som har hela 1 miljon till vinnaren, var är svenska eliten?

I lördags var teamet i Östersund och leta storsjö-odjuret… Och vi hitta han tyvärr… Han satt i måldommar tornet och tog av Carambole P. segern i storsjöpokalen, jag kan inte komma på någon häst i världen som förtjänar en sån seger som han, hedershäst nr1! Men för oss är han en vinnare oavsett! Men som tur gav Oskar och min passhäst Sharp Concorde oss en god revansch genom en riktigt snygg seger i Wångens Stora Lärlings Pris. Det var riktigt skönt att visa att vi är starkt på G.

På lördag startar min passhäst på eftermiddagstrav i Rättvik och jag kommer givetvis följa allt via datorn, jag tror det börjar vara dags för vinst nu!

Sen kan jag avsluta med lite baby-lycka då "min" Annicka är konstaterad dräktig! Lyckan är total!

Semester kramar! // Lisa

P.S Jag tror nr 3 vinner avd 3 på lördag D.S