Seger för Kelly vid midnatt!

Seger för Kelly vid midnatt!
I fredags var det det berömda Midnattstravet på Romme med, förutom 14 lopp, även uppträdanden av Lars Kristerz och Sven Ingvars samt den berömda "Knäckebrödsdansen". Team Westholm ställde bara upp med deltagare på travbanan, och tur var väl det…, tror ingen av oss hade gjort sig särskilt bra på scen vare sig i dansband eller knäckebrödsdans (som ballongdansen fast med Vikaknäcke..).

Först ut på travbanan var Coktail Zon, som dock inte visade någon form alls, tyvärr. Efter det var det dags för debuten för Jag Pierre. Han visade riktigt fin startsnabbhet och tog lätt ledningen från spår 1. Han fick gå där hela vägen men blev tyvärr avslagen precis på linjen och blev tvåa. Jättebra prestation!

Sist ut var Ninepoints Kelly, som varit borta för diverse problem, men nu verkar vara tillbaka i tävlingsselen igen. Hon gick ut i kvällens sista lopp och kunde, efter ett snyggt lopp, lätt glida undan till seger.
Stort grattis till ägaren Bengt Johansson och skötaren Kristina Åkesson. (på bilden är det Kelly tillsammans med våra tidigare praktikanter Emma och Carro, samt vår sommarjobbare Johanna, som älskar att göra Kelly fin!)

I går lördag var det V75 på Hagmyren och då startade Quest for Life och Tight Aggressive. Quest satt fast invändigt och fick göra en kraftig förflyttning i mitten av upploppet för att komma ut. Han kunde dock inte spurta förbi de främsta och slutade fyra på 1.14,1 2140 m auto. Tight Aggressive satt fjärde utvändigt och fick gå fram i tredjespår i sista sväng, tågade på ok men blev oplacerad.

Idag har det varit starter i Frankrike, dock utan några större framgångar, Riorik slutade sjua.

Annars har veckan varit trevlig, med många roliga besök från hästägare bl a. I söndags kväll var Anders och Rose-Marie van Dapperen med oss hem från Axevalla och stannade till tisdag morgon för att se sin fina Sponsor som är hemma på Karlsro. Rose-Marie bjöd på en jättegod och uppskattad middag här hemma som jag tyvärr missade, eftersom jag var till Rättvik och tittade på en galopp…

I torsdags kväll kom Lars Hallberg, Stefan Johansson och Per Lindborg upp från Västkusten och hade med sig en hink med havskräftor som de bjöd kretsen kring deras hästar på. Lasse hade också tagit fram riktigt fin statistik kring deras hästar, t ex är Riorik bästa fyraåring efter Hermes de Perin, Rubis de Padd är bästa fyraåring efter In Love With You och Short Magnum var bästa treåring efter Ipson de Mormal! I fredags morse var gänget med till Armanbo för att se deras hästar gå snabbjobb och de var riktigt nöjda, som det lät! Skojigt!

I går kom Short Magnum, Talang Sund och Saxo de Bretail hem till Karlsro för att få lite semester. De såg jättefina ut och ser ut att ha mått bra i Frankrike!

I dag har våra vänner Emma och Johan varit här och fått borta och beta med "sin häst" Beauty Class.

Nu ska jag och Jörgen ut i skogen för att se om vi kan se några älgar, eller kronhjortar. Om ni inte är intresserade av hästar, så kan ni alltid komma till Karlsro för att se på vilt! Eller göra både och, förstås!

Sara