Salaortens Travklubb bjöd till Galakväll!

Vid festen i lördags delades det 51 åriga priset för “Salaortens Bästa Häst” ut och det är Sala Allehanda som utser vinnaren och skänker pris.

Årets vinnare var Ladies Man som är tränad av Björn Röcklinger. Team Westholm fick andra platsen genom Hot Pot och ägaren T.Plastspik AB fick motta pris. Tredje plats gick till Jag Pierre ägd av Stall Natural Jag och tränad av Team Westholm, blommor, pris och hyllningar även till den pristagaren. Kvällens konfrencier Gert-Ove Karlsson (Mr Tabac) njöt verkligen av att hantera mikrofonen, icke rumsrena historier och en lätt rörig prisutdelning gör kvällen oförglömglig!

Salaortens Travklubb delade också ut priser i olika kategorier. Team Westholm hade Årets Tvååring genom Ninepoints Jazzy, Årets Treåring genom Ninepoints Avalon och Årets Fyraåring genom Hot Pot!

Jasmine Ising, i Team Westholm fick stipendium av Salaortens Travklubb. Det stipendiet startades en gång i tiden till minne av travskribent Bertil Johansson mer känd som BERJ. Hela fem tusen kronor delades ut i stipendie, och Jasmine som sedan tidigare har ett resestipendium som hon fick vid segern i lEinar Johanssons minneslopp, och har nu samlat ihop till en USA resa. Hon planerar att resa "over there" under fjorton dagar i samband med Hambletonian i augusti.