Quip i Jubileumspokalen!

Quip i Jubileumspokalen!
I dag är det stortrav på Solvalla! Det är nämligen dags för Jublileumspokalen, som numera är ett rent femåringslopp. Team Westholm ställer upp med Quip de Beauvoisin, som har gjort det riktigt bra nere i Frankrike och tjänat drygt 1,5 miljoner kronor. Quip känns fin i träning och är väl förberedd för loppet, men han möter också de allra bästa, så risken är att det blir lite för hårt. Är han bland de fem bästa är vi nöjda.

En större chans är däremot Quest for Life som går ut i lopp 12, som är ett stayerlopp. Han har tränat väldigt bra och ska passas!

Startar gör också M.T. Egotrip, som dock var blek senast och kommer att köras lugnt idag.

Fler starter är på gång, i morgon startar Hot Pot och Seven d’Urzy på Gävle. Hot Pot gjorde ett strålande lopp senast och vi hoppas att det har börjat att klaffa nu. Seven d’Urzy var en liten besvikelse senast på Axevalla, med tanke på hur han hade tränat innan. Eftersom flera hästar var dåliga då, hoppas vi att det berodde på en allmän formsvacka. Det är i alla fall en jättefin häst!

På fredag är det Romme och start för Frodo, Beauty Class, Remembrance och Sponsor, som gör första starten på svensk mark. Spännande chanser alla fyra.

Vi återkommer om chanserna i helgen, då Your Dreamgirl startar på V75 och Team Westholm har ett gäng intressanta hästar till Sundbyholm. Sen ska vi inte glömma kvalen på tisdag till Derbystoet med Annicka och till Derbyt med Nelle d’Amour…….

Sara