Quip fyra efter uppehåll

Quip fyra efter uppehåll
I går var det måndag och återigen trav på Rättvik, denna gång med V65 och storloppet Henning Mårthans minne med 100 000 kr i första pris. Quip de Beauvoisin (bilden) gjorde sin första start i Sverige på lång tid, efter att ha fått en liten paus på Karlsro. Han fick rygg ledaren på favoriten Carmel och blev sedan 4:a på 1.13,3 2140 m auto. Han såg fin ut och Jörgen var nöjd.

Kvällen inleddes med ett treåringslopp där Alu’s First Line och Dawnrun startade. Alu’s First Line fick oturligt dödens och blev trött och slutade 6:a. Dawnrun (Erik Adielsson) satt sist utvändigt och gick på i tredjespår 500 m till mål och slutade 4:a och var riktigt bra.

I lopp 7 startade Just Indeed som blev störd hela loppet av ett annat ekipage. Han galopperade i sista sväng och tappade då rytmen.

Idag är det semester för oss i Rättvik, vi ska till Orsa Björnpark och sen ska Jörgen försöka ta sig hem bland de cruisande bilarna i Classic Car Week. På tordag drar jag och Jörgen mot Norge och Harstad, där Jörgen ska föreläsa för deras travklubb och även köra under helgen. Och så ska vi fiska också,  med Even Elvenes…… Det blir spännande! 🙂
Sara