Quest slagen på målfoto

Quest slagen på målfoto
Team Westholm hade sex hästar till start idag. Det var dessvärre inte någon större lycka bland de startande.

Bäst gick det för Quest for Life som gjorde ett riktigt superlopp, fick strida om ledningen, och drog där hela loppet, men blev tyvärr slagen på målfoto. Han är nu klar för final under Elitloppshelgen!

Övriga hade lite svårare. Tabacco Master startade snabbt, tog en galopp, men kom tillbaka och fick dödens, men hoppade dessvärre igen på upploppet, utan att vara trött. Hästen har otrolig kapacitet, men har inte helt funnit den rätta balansen. I samma lopp startade M.T. Jetski, som dock galopperade mitt i loppet.

Coktail Zon (bilden) startade i den sista avdelningen. Han fick sista par utvändigt och gick på 700 m kvar, men räckte inte riktigt till och slutade sexa.

I Frankrike startade Pieta Marboula och Relisse de Nappes på bakvarvsbanan Reims. Pieta kördes fram till dödens och tuggade på där hela loppet. Hon såg dock ut att bryta in lite hela vägen och i sista kurvan höll det inte längre och hon galopperade, dock utan att se trött ut. Även Reglisse galopperade och blev diskad, men hon gjorde bort sig direkt i starten, som sker med gammeldags gummiband…

Ingen riktig tur i dag alltså, men som alltid i Team Westholm så tar vi nya tag!!

Sara