Provlopp på Romme denna torsdag

12 stycken hade vi med till Romme sammanlagt

 

En fantastisk dag på Romme med sol och kanonbra banunderlag signerat Ulf Månsson som fått riktigt bra ordning på Rommes bana.

Innan provloppen gick Apollon de Kacy och Ninepoints Jazzy 17,5/1600m på fint vis. Jazzy startar på Axevalla på tisdag och planerad debut för Apollon är Eskilstuna 6 maj.

Vi hann även med Andromeda du Nord, Shibur Night och Ninepoints Lucy i ett 2100-meters jobb efter 1.20 innan provloppen. Andromeda kändes stark och är nu startklar. Shibur gick första snabbjobbet för oss och gick i mål på ett fint sätt och får ett jobb till innan årsdebut. Lite sega ben var det på Lucy.

I provlopp gick Ulstein och Kan Ha som båda skötte sig på bästa sätt. 1,18 sista varvet och en sluttid kring 1,20/2100 m. Kan Ha startar härnäst 3 maj och Ulstein anmäls snart.

De två stona Such Sweet Showoff och Twilight Eyes gick 18/1600 på bra sätt. Twilight anmäls inom kort medan SuchSweet väntar lite till men är på gång.

Arian Mip gick 20/1600 i sin grova stil och utvecklas duktigt. Vas Y Brio gick utvändigt och kommer att anmälas inom kort. Algord de Sologne hängde med på ett bra sätt i rygg och kvalar under maj månad.

Vi tackar Rommetravet för en fin dag med provlopp i ny tappning med jämn fart vilket var positivt.