Promise fixade födelsedagskalas!

Jörgen om Promises seger…

Promise, som vann på Rättvikstravet i onsdags, ägs av Team Westholm AB, och givetvis tog vi ett "surr" med Jörgen – som dagen till ära fyller år och bjöd i dag personalen på pizzabuffé till lunch. 

Vad säger du om Promises insats?

– Hon var duktig, helt klart. Jag har alltid trott en hel del på henne – och att nu fick vinna ett lopp var roligt och jag anmälde direkt igen till Solvalla på onsdag. Det är lika bra att smida medan järnet är varmt… Det är en stor och rejäl häst, som jag tror ska bli bättre och bättre framöver.

Du fyller ju år i dag, hur känns det?

– Ja du, det är inte som att fylla tio direkt men visst är det roligt att få lite gratulationer. Men det blir lugnt firande då jag ska till Solvalla i morgon med Rocky Winner och det blir en riktigt spännande guldfinal. Han har tränat bra i veckan, och jag tror på en bra insats.

Till sist: Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att hemsidan kommer vimla av sådana här vinnarintervjuer framöver. Jag fick en träningsbok (Din personlige tränare, Martin Lidberg) av Sara i present så nu när jag är frisk och kry hoppas jag att jag kommer träna efter den, och hitta formen för Vasaloppet 2016 som är mitt stora mål, säger Jörgen.

Vid tangenterna: Patrik Fernlund