Praktikanttiden slut

Praktikanttiden slut
Imorgon är det sista dagen för praktikanterna Emma och Carro från Uddetorp. De har varit hos Team Westholm i en månad och har fått prova på att jobba i alla stall. Som avslutning fick de bjuda hela teamet på middag (grillat med färskpotatis, sallad, jordgubbar och glass)! Och vilken otur för oss att vi upptäckte vilka gourmetkockar de var när de precis ska åka hem! 🙂

Vi är i alla fall jättenöjda med Emma och Carro och hoppas att de vill komma tillbaka till oss! Lycka till i fortsättningen!

Med sommartider följer semester och sommarvikarier. På Karlsro har Johanna Blomander jobbat (hon är hemma en vecka, men kommer tillbaka igen). På Armanbo jobbar Lisen Sundh i stället för Caroline Björnskiöld. I unghäststallet jobbar Jerry Strömstedt hela sommaren och Anni-Frid Berglund jobbar istället för Victor som har åkt hem till Gotland. Vi återkommer med mer info och bild på våra sommarvikarier.
(På bilden syns Emma, Carro och Johanna samt Ninepoints Kelly)

I dag har det varit start för Saxo de Bretail och Short Magnum på Enghien. De hade dock tagit på sig galoppskorna och blev diskade.

Imorgon startar Glittra C.D i finalen till Diamantstoet. I sulkyn sitter Daniel Olsson. Jonna åker ner tillsammans med ägaren Mats Gunnarsson. Stort lycka till!

På lördag förmiddag kommer LRF Sala på besök till Karlsro. Nu börjar det bli riktigt fint här ute, ridpaddocken och longeringsvolten är snart klara och Signe har fått en sandlåda! 🙂

Sara