Oskar och Duffman segrare!

Patrik skriver från värmen….

Hej!

En vecka av semestern har avverkats och ytterligare en kvarstår. Jag har fått lite skrivabstinens, och saknar även att köra häst. Jag och Jasmine har det underbart här – men borta bra men hemma bäst. 30 grader i luften, 23 i vattnet men jag är åter nästa måndag!

Dock vill jag först gratulera Oskar som i fredags tog hem Misty Trottings Lärlingsserie på Romme. Stort! I lördags vann Duffman ett ramlopp till V75 i bra stil på en fin tid då banan ej var snabb. Kul då han har bra kapacitet. Love Leg avslutade bra som tvåa efter en dålig start. Krångel var seg från tredje inner och She Loves You kom aldrig in i Stoeliten. Vi följde loppen från ett internetcafe på Kanarieöarna, mer om det när vi är hemma igen.

Då så, nu ska jag ta ett dopp i poolen. Ha det bra travvänner så hörs vi!

/Patrik