Nytt andelspaket på gång!

Tidigare år har vi lanserat populära andelspaket och i år är inget undantag. Nu släpper vi ett nytt paket där vi lägger ihop en hingst och ett sto som är utvalda av Jörgen. Tidigare andelspaket har innehållit hästar som Remarkable Feet, White Lightning, Global Amazone och Hossiana Boko bla.

Det är två exteriört fina unghästar som båda är röntgade utan anmärkning och är i full träning sedan september månad. Båda tränar 1.35 med lätthet för dagen och ser spännande ut.

Hästarna är Hardox (Classic Photo – Spurt Engine), som är en egen uppfödning. Jag gillar Classic Photo och intressant med Supergill på moderslinjen. Med samma blodslinjer har vi sett hästar som Ringostarr Trebb och Mosaique Face. Som många Classic Photo-hästar så är han inte så storvuxen men har desto mer spänst i kroppen.

Här hittar du film på Hardox.

Här hittar du Hardox stamtavla.

Cassiopeia Runes (Uncle Lasse – Villa Glory) är ett sto efter Uncle Lasse som nu har sin första 3-åringskull ute på tävlingsbanan. Jag har flera fina Lasse hästar i träning vilken var en av anledningarna att jag föll för detta sto. Spännade kombination med en fransk styrka från moderslinjen på amerikanska Uncle Lasse.

Här hittar du film på Cassiopeia Runes.

Här hittar du Cassiopeia Runes stamtavla.

Prisbilden är 320 000 kronor + moms totalt för dessa hästar = 16 000 kronor per 20-del. Då ingår träningsavgift och försäkring tom 31/3 2021.

Momsen drar Easy KB på en gång och bli därmed ingen kostnad för köparen, löpande kostnad blir cirka 1500 kronor/månad/andel framöver.

Är du intresserad? Ring Jörgen på 070-3426414 eller maila på jorgenw@teamwestholm.com och anmäl ditt intresse så berättar han mer . Detta bolag kommer delas upp i 20 st andelar och kommer endast starta om vi har 10 andelar eller fler bokade den 31/3. Läs mer om Easy KB på easykb.se, hästarna lades ut på Easy KB 17/3.