Nygammal bloggare! Läs vad Lisa skriver!

Hej! Då hade turen att blogga kommit till mig! Och det är ju faktiskt inte första gången jag bloggar för Team Westholm, för ganska precis ett år sedan bloggade ju jag om min och Annickas fantastiska Nya Zeelands resa, med gott betyg.
 
Vem är jag då för nya läsare? Jo, Lisa Mannberg som föddes för 27 år sen uppe i Boden,riktig norrlänska med andra ord. Jobbat åt några olika tränare,varit amatör och även testat "vanligt" jobb innan jag hitta till Sala och Jörgens stall för två år sen.
 
Sen jag kom till Team Westholm har jag fått vara med om helt fantastiska saker som hästskötare, som äran att få sköta om krigaren Super Light sista tiden hos oss, vinna på v75, roliga resor norden runt och som så klart häftigast, resan med Annicka till Nya Zeeland! JAG kommer vara Jörgen och hans hästägare evigt tacksam.
 
I dag jobbar jag på gården Armanbo, fd unghäststallet, tillsammans med Malin Sols. Vi har bla en jättefin isbana att träna på när Karlsro-gänget tränar på "beachen" under tak.Hästarna jag jobbar med dagligen är:
 
*Alu´s First Line som haft ett tungt 2011 med div problem men tränar på igen och kommer tillbax bättre än nånsin här under våren.
 
*Annicka, som har hunnit bli 7 år. Drottning Annicka är en hård men rättvis dam som gör som hon känner fast på ett snällt vis. Hon har en väldigt stark personligthet och charmar alla hon möter.
 
*Caramella Corleone, Alus hag-sambo. Tränar som vilken kanon som helst men sviker oss i lopp, men vi jobbar på d. Snart,snart lossar det!
 
*Eldvin,alias Palten, som är Teamets enda kallblod. Han har blivit 4 år och har kallblods derbyt som stora mål i år. Avsluta förra året starkt efter kriteriet med 5 segrar och ca 250 tkr insprunget och fick även priset som årets 3åriga kallblod på Dalatravets gala som var i helgen.
 
*Eya är lite som den "fula ankungen". Har aldrig fått vara riktigt frisk och träna på men (peppar,peppar) så reser vi nu oss på 3. Hoppet är det sista vi överger!
 
*Longlegs är en väldigt framåt liten "gubbe" som har haft problem med skador och att hålla sig frisk men nu känns det som vi hittat rätt med lite special upplägg. En riktig charmör!
 
*Super Cent alias Heffa. Och det är inte för att han är snärt och smidig… Heffa är en stor och tung kille som jag tror kommer få ett bra år i år om vi håller match vikten 😛
 
*Vas Y Brio som är "min" enda fransos. Han har smeknamnet Lilleman. Han är som smeknamnet antyder inte så stor men storleken har ju ingen betydelse, utan det är viljan som räknas!
 
Det var om mig och min vardag, på återseende!
 
//Lisa