Nöjd nya zeeländare!

Trevligt meddelande…

Hej!

Brett Cusdin från Nya Zeeland har varit på praktik hos oss i cirka två månader, och han har verkligen stormtrivts i Sverige.

Han har varit till stor hjälp för hela teamet, och under måndagen åkte han vidare på sin resa och ska nu till Paris och Grosbois och vår anläggning där. Så här skrev Brett på Facebook under måndagen, ett inlägg som värmer oss i Team Westholm.

”2 månader sedan kom jag i Sverige bara känna fyra svenskar, nu i dag jag lämnar med blandade känslor av sorg och spänning. Jag är ledsen för att jag lämnar mina vänner på laget Westholm  Oskar J AnderssonPatrik Fernlund Mattias Spante Anita Paakinaho Johanna BlomanderJasmine Ising Malin Hammarskjöld Ingela Westholm ni låter mig leva min dröm att arbeta i ett trav stabil i Sverige. Även på vägen möter jagMagdalena Eriksson Olivia Olsson Lisa Persson Elinor Lindberg som var också mycket bra för mig när var här, jag kommer att sakna er alla. Men spännande tider som väntar när jag flyger till Paris för att arbeta laget Westholm Paris stabilt med Nathalie Blom, as Jorgen says The Show Must Go On!
 
Vi tackar Brett för hans vistelse i Sverige, och för hans fina text han gjorde. Du är hjärtligt välkommen tillbaka, Brett!
 
/Hela Team Westholm