Missa inte sommarens event!☀️🥳🐴⛳

Hallå där!

Nu släpper vi sommarens datum att hålla koll på för er travälskare.
Jag ser fram emot en trivsam travsommar tillsammans med er!

Torsdag 26/5 Unghästkväll
Torsdagen 26:e maj (Elitloppsveckan) har vi unghästkväll på Karlsro, där vi tänker visa upp tvååringar och andra ostartade hästar för de ägare som önskar se sin häst. Intresset för dessa kvällar brukar vara stort. Ägare anmäler sitt intresse för att se sin häst senast fredagen 20:e maj till event@teamwestholm.com

Heat ett: klockan 18.00.
Heat två: klockan 19.30.

Hästarna bär vojlockar, och programblad kommer att finnas på plats. Om du vill ha din häst i ett speciellt heat, kom ihåg att skriva med det till oss. Möjlighet att provåka med stor häst finns i dubbelvagn mellan. Mellan heaten käkar vi hamburgare och dricker gott samt bjuder på kaffe och kaka. Vi har även genomgång av teamets hästar inför den stundande Elitloppshelgen – samt snackar upp Elitloppet.

Inte bara hästägare är välkomna, alla travintresserade är välkomna.
Maila event@teamwestholm.com om du vill komma – så vi vet hur mycket mat som behöver tillagas.
Välkommen på en travlig kväll i framtidens tecken!

27/5 Elitauktion!
Jag är självklart på plats och jag har redan varit runt och besiktat många intressanta hästar som skall säljas där. Kontakta mig på 070-342 64 14 vid intresse. Klicka här för att se årets hästar.

28/5 Team Westholms Elitloppsparty!
Vi tar återigen upp “traditionen” med Elitloppspartyt. Lördag den 28:e maj med start kl 19 ser vi fram emot en trevlig kväll i travets tecken med våra hästägare, personal och övriga travvänner. Begränsat antal platser (200), först till kvarn!
Läs mer och anmäl dig till festen här.

18/6 RAJ-RAJ 2050!
Jag hade nyligen nöjet att ta tränarseger 2000. Samtidigt har jag råkat fylla 50 vårar. Vi slår ihop detta till ett rejält party med logdans och allt vad det innebär. Jag bjuder in samtliga tränare som har tagit 1000 segrar och personal som jobbat hos mig som sedan blivit professionella tränare. Dessa kommer att utkämpa en kompentenstävling inom trav där vi sedan utser årets mästare. En välkänd svensk musiker kommer att förgylla kvällen med toner.🎹 Detaljerad info om festen kommer den 16/5!

11/8 Westholm Open, Golftävling + Unghästkväll
Datumet för årets golftävlingen är klart, den kommer traditionsenligt att gå av stapeln på Sala golfklubb. Vi passar även på att ha en unghästkväll där vi visar upp stallets 2-åringar, med start kl 18. Mer detaljerad info kommer när vi närmar oss.

16/8 Wenngarn, Yearling Sale + 14-18/9 Kriterieauktion
Jag kommer vara på plats även vid dessa auktioner. Kataloger kommer senare.