Min dröm slog in i E3-finalen!💫🍾

Lördagen på Färjestad blev en stor dag för mig och teamet!

Dream Mine imponerade stort när han gick undan till en enkel seger i långa E3-finalen, trots en tuff löpning.

Känslan var obeskrivlig när vi passerade mållinje n som segrare. Jag var som i ett rus fram till att Bobby Möller startade intervjun med att fråga om hästarna var friska igen efter att ha varit sjuka 🙂 Då kvicknade jag till på en gång. När va hästarna sjuka? Därefter en härlig framkörning till vinnarcirkeln med ett varmt mottagande av publiken. När nationalsången spelades kände jag en enorm stolthet och total lycka!

Via premiechansen var segern värd hela 2 miljoner kronor! Stort grattis till ägare och uppfödare Christer & Kristina Nordin!

Där bakom avslutade Conrads Stefan starkt och knep tredjeplatsen värd 500 000 kronor. Många glada ägare till Conrads Stefan; Leif Kåberg, Britt-Marie Johansson, Stall Lilla Gossen, Christer Segerblad, Hans Mattsson, Clabbe Johansson, Mats Cedergren, Lars-Erik Vängberg, Micke Blomgren, Hans Fladvad, Per Junestam, Anders Östrand, Ali Shakoor, Gunnar Blomgren, Ulf Söderström, Joakim Engman, Mats Engman, Per-Olof Engman.

Här en film från morgonen då Dream Mine föddes, jag var med och förlöste honom:

Tyvärr finns inga bilder från när jag satte honom i vagn första gången, då visade han attityd med höga bakhovar.
När han väl accepterade vagnen har han skött sig exemplariskt och ser ut att vara en framtidshäst för teamet.

Jag vill även passa på och tacka för alla gratulationer!!