Matigt schema i september!

Mycket har hänt – mycket på gång…

Höstens schema hos Team Westholm – mycket på gång!

Många olika höjdpunkter – plus alla spännande starter vi ska göra. 

* 5-7/9: Stor hästauktion i Deauville, Frankrike. Mer information om det längre ner i texten. Läs om auktionen här!

* 7/9: Inbjuden till Global Farms försäljning av fölungar i Normandie. De har bjudit in några tränare som får chansen att köpa deras fint stammade föl. De ligger just nu tvåa i uppfödarligan och satsar stenhårt på travsporten. Många riktiga läckerbitar, bland annat Ready Cash, S.J.s Caviar,Muscle Hill-hästar med mera, finns att köpa. Är du intresserad av en fin Global-häst, ring mig så kan du få information och bilder.

* 11/9: Öppet Hus-kväll. Tvååringar och ostartade äldre visas i snabbjobb, om ägarna önskar. Vi bjuder på hamburgare, kaffe med mera. Mer info här!

27-29/9: Kriterieauktion, mer information längre ner i texten. Läs här om denna auktion!

Under september månad kommer vår nya fräscha hästbuss rulla in på travbanorna. Vi har satsat lite extra på travcafet i den rullande bussen, där vi tillsammans med våra hästägare gillar att umgås och surra trav. 

Vi har haft ett bra flow i teamet under en längre tid på vår fantastiska anläggning. Vi ligger just nu på rekordsiffror för stallet (11 miljoner inkört, passerades 29/8), och har levererat många segrar och glädjestunder till våra hästägare under 2018 och vi jobbar hela tiden för att utveckla verksamheten och hästmaterialet. Gården är komplett, och vi är riktigt glada och tacksamma att vi fixat hö/grovfoder som räcker till nästa höst vilket vi är glada över med tanke på den torra sommaren som varit.

AUKTIONSTIDER – NU LETAR VI NYA STJÄRNOR

Jag är väldigt duktig på att scouta ut unghästar på auktioner, vilket ni kan se i vår miljonklubb här!

Att besöka hästauktioner är det bästa jag vet, och jag hjälper dig/er gärna att hitta det du önskar. Ring 070-342 64 14 vid intresse. 

FINA FRANSKA SIFFROR

Hittills under 2018 har hästarna tävlat på en hög nivå i Frankrike med många framgångar. Vi har två skötare på plats just nu, Evelina Månsson och Indra Gustafsson, och är redo att ta emot fler hästar. Vi har mångårig erfarenhet av tävling och träning i Frankrike, så hör av dig om du har en franskfödd häst eller en svensk som tjänat över 700 000 kronor. Då kan jag kolla om hästen har någon lämpligt tävlingsschema i Frankrike. 

Sportsliga hälsningar

Jörgen Westholm
070-342 64 14
info@teamwestholm.com