Månadssummering oktober!

Mycket bra månad – över en miljon kronor inkört…

Hej!

Oktober blev en riktig succémånad där vi körde in strax under 1,2 miljoner kronor och tog åtta segrar och var bland de tre 20 gånger på 65 starter. Det ger en segerprocent på 12,3 och en platsprocent på 30,7. Höjdpunkten var förstås Rocky Winners seger i V75 International där han sprang in 500 000 kronor. 

Hästarna ser fina ut i träningen och personalen kommer jobba hårt för att även november ska bli en framgångsrik månad. Vi jagar 100 årssegrar vilket vi tror att vi ska nå. Vi har satt upp en måltrappa, läs mer om den på lördag 2/11. 

Hänt i boxarna:

In: Odyssee D'Inverne (från Roger Walmann), S.G.'s Athena (ägarna S.G.'s Potatis har haft henne hemma och vilat några månader efter uppträning hos Christina Erlandsson.)

Ut: Exclusive Zon (hem till ägarna), Stefan Laday (Magnus Liljeborg), Gyllenberg (Stannade i Finland efter Breeders Crown-försöket där hon kvalade in till semifinal, därför lämpligt att hon stannade i finsk regi), Sponsor (Peter Untersteiner). Vi tackar familjen Van Dapperen för en fin tid med Sponsor, han har tyvärr inte utvecklats sista säsongen så han får prova ett miljöombyte.