Malin Sols bloggar om sina 11 år i Teamet!

Hej!
Jag heter Malin Sols och är 32 år och har jobbat i teamet sen hösten 2000. Genom åren har många hästar kommit och gått och lämnat fina minnen hos mig. Lyckan att få en häst att prestera bra är otrolig, att få en "sämre" häst att börja springa, att få ha en talang som allt bara stämmer för. Men det är inte lätt att få allt att stämma. Variation och ha ett öppet sinne och inte vara rädd för förändringar, försöka hitta " nyckeln" till varje häst är en svår balans. Men när man finner den känns det värt mödan.
Det största för mig under 2011 var att min hjälte Carambole P. fick gå över sin miljon, som han verkligen har kämpat sig till. Under 2012 hoppas jag att flera av teamets hästar ska börja och sticka ut hakan lite mer vilka det blir återstår att se men material finns bara nycklarna hittar sin plats…

 

Mina passhästar för dagen är: Carambole P. och Quest For Life. Global limousine, Life Is Life, Ukino Du Vivier, Vixy De Muse och store Time Machine. Alla med stor personlighet och alla har ju just sina egenheter.
 
För dagen är det bara Quest For Life som är i startgroparna men dom andra är nog snart där dom med. Ser med glädje fram mot våren och dom ljusare dagarna som kommer nu vi går en härlig tid till mötes. Nu kallar sängen på mig så jag kan ladda för nästa arbetsdag. Väl mött/ Malin