Maija i TV 4 Sport

Maija i TV 4 Sport
Under dagens direktsändning från Solvalla blev Maija Nikunlassi (bilden) och Jörgen intervjuade angående Team Westholms teamutveckling med Stig Wiklund. Maija (som skötte sig lysande i TV!!) och Jörgen berättade om varför vi jobbar med teamutveckling och vad vi har lärt oss hittills.

Teamutvecklingen är något vi tror mycket på för att förbättra vårt arbete såväl med hästarna som med våra kunder. Nästa gång vi ska jobba med Stig, som är utbildad mental coach, är under två dagar nästa vecka. Det ska bli väldigt spännande! Vill du veta mer om Stigs arbete gå in på www.positivakicken.se.

Anledningen till att Maija var på Solvalla var att hon hade två hästar till start i V65-6. Dessvärre blev det galopp i starten för Alsace Cobra som Jörgen körde. Coktail Zon, som kördes av Jim Frick, satt fast i tredje par invändigt till mitten av upploppet då Jim hittade en lucka, men det var redan för sent. Han blev femma, men det såg ut som om han hade kunnat slutat bland de tre om luckan kommit tidigare.  

Jörgen fick dock sitta i segersulkyn bakom amatörtränade (Andreas Hansson) Beretta Avanti som gjorde ett jättefint lopp.