Lyckat samarbete!

Uppmärksammat i media…

Team Westholm och uppfödarna Ronny och Vanja Olofsson på Gotland har haft ett fint och framgångsrikt samarbete genom åren. 

På Kriterieauktionen köpte Jörgen ytterligare en häst från dem, och detta uppmärksammades i Gotlands Tidningar där krönikör Mårten Bergström skrev om ämnet.

Läs utdrag ur hans text här nedan.

"Kriterieauktionen avhölls den gångna helgen och ett litet antal gotlandsfödda 1-åringar bytte ägare. Några av uppfödarna valde att inte godta det de blev erbjuda utan ropade åter sina pållar. Trist men högst förståeligt då det måste kännas smått förnedrande att ingen knappt vill betala vad det lilla vackra djuret kostat i foder ens. Några som åtminstone fick det, och kanske även språngavgiften på hingsten betald, var Ronny och Vanja Olofsson för sin Joyus. Och det var Jörgen Westholm, Sala, som handlade. Åter igen. Westholm har genom åren varit en flitig kund på Smissarve gård och det måste vara något väldigt speciellt som fungerar alldeles särskilt bra ikonstellationen Westholm/Olofsson. Vi minns namn på stjärnor som Super Light, Rite On Track och nu senast i raden, Dellvann, vilken nyligen klev över en miljon kronor i insprungna i och med en överlägsen seger på fransk mark."