Ljus över Team Westholm!

Ny storsatsning…

Fredagen 18/11 är en historisk dag hos Team Westholm. I dag, fredag, invigde vi åtta stycken hästsolarium, fem på Karlsro och tre på Kängsbo. 

Horse-trainerproducts har levererat dem, och värmen från dessa solarium är utmärkta för hästarnas välmående då de ger en mjuknande och hjälpande effekt. Samtliga hästar som i dag, fredag, tränade blev först duschade – och fick sedan stå i cirka 30 minuter för att värma sig och torka.

Detta är den största och mest påkostade satsningen sedan Takrakan byggdes, för sex år sedan. Vi firar att vi haft det bästa året på sju år, och just nu har vi passerat tio miljoner kronor i inkörda pengar och 100 segrar. 

Jörgens kommentar som kan användas till tidningsartiklar med mera, fri publicering.

– Vi har väldigt många av våra hästar på utedrift, vilket innebär att de bor ute dygnet runt. Jag har länge tänkt på hur jag snabbt ska få hästarna torra efter träningspassen, då det framförallt höst och vinter är lång torktid på grund av tjock päls. Så detta var en optimal lösning, att hästarna efter träningspassen fortsätter att hålla värmen i kroppen medan de torkar och sedan lägger vi på rejäla utetäcken vilket gör att hästarna studsar ut i friska luften där alla mår bäst. Vi hoppas nu att hästarna tackar oss med många härliga stunder, och att deras ägare får besöka vinnarcirkeln där vi alla trivs som fisken i vattnet, säger Jörgen Westholm. 

Många drar till värmen så här års – vi tog solen till oss istället, 365 dagar om året. 

Bilden nedan är också för fri publicering. 

Se filmer från solarierummen

För att se solarierummet på Karlsro – klicka här!

För att se solarierummet på Kängsbo – se här!

För att besöka leverantörens hemsida, klicka här. Vill du ha en sådan här? Ring Kristian Luomala på 070-494 37 67. 

Elva starthästar i kväll Romme/Vincennes. Nyhetsklippet i dag kommer från Romme, efter tävlingarna. Så håll utkik framåt 22-tiden då vi summerar dagen.