Limousiner till hästarna!

Ny buss inköpt…

Patrik Ramsér, Umesläp, har gjort flera affärer med Team Westholm på sistone. På bara några månader har vi köpt två nya hästbussar – allt för att personal och hästar ska åka så bra som möjligt. Vi slog en signal till Patrik. 

I september köpte vi en 2016 UmeLight-1B av dig/er (bilden nedan), och nu är det klart att vi köpt en till sådan. Vad är det som gör den bussen så bra?

– Den är gjord för långa resor, så den blir perfekt till Frankrike. Den har det mesta man kan önska sig, och riktigt fina sovplatser. Den kommer passa er verksamhet. Nu har ni riktigt fräscha bussar i Sverige och Frankrike. 

Är marknaden för hästbussar het för tillfället?

– Ja, det är faktiskt så. Vi hade ett fantastiskt 2015 och det har börjat lika bra i år. 

Du var och kollade på Prix d'Amerique och fick se Oasis Bi spurta in som trea. Du är god vän med tränarparet och ägaren, hur var känslan?

– Jag hade hela tiden tro att han hade chans på pengar. Jag har följt honom hela karriären, och jag har sett hästen live varannan start typ och det var helt fantastiskt och oerhört kul att se. Hästen är lättplacerad, och fick ett perfekt lopp och var riktigt bra. Tredjeplats efter Bold Eagle och Timoko är helt otroligt, då han är bäst på sprint och medeldistans. Nu är han trea i världens tuffaste lopp, det är stort. 

Du var även på vår Prix d'Amerique-middag, var det trevligt?

– Absolut, trevligt som vanligt. Jag tror att det var fjärde gången jag var där, och det var bra arrangerat. Alla vurmar för att vara inne i Paris på någon turistfälla för att betala flera hundra euro för dålig mat. Men maten på La Ferme är prisvärd och bra.

Till sist: Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att jag ska få igång min starthäst, nyblivne fyraåringen Aslan D.K., säger Patrik Ramsér. 

För att besöka Umesläps hemsida – klicka här!

Vid tangenterna: Patrik Fernlund