Lägesrapport i Drömstallet!

Tidigare i år drog vi igång tävlingen Drömstallet, hela 115 stall skickades in till tävlingen vilket vi tycker är väldigt roligt. 

Just nu har följde fyra sprungit in mest pengar i respektive kategori. Vi tar en liten presentation av varje häst.

3-åriga: Marre’s Dreamboy (118 500kr) – Verkar ha klart för sig vad det gäller och tävla. Gick fint efter startgalopp senast och startar i E3-uttagning på måndag. Kommer matchas mot större lopp under hösten.

4-åriga: Strong Heartbeat (375 000kr)Började säsongen riktigt fint men galopperade bort några tätplaceringar på V75. Fick en paus och gjorde comeback i helgen och var inte som bäst. Vi felsöker och kommer att ladda fina lopp under hösten.

Äldre: Unique Juni (870 916kr) Strålande inledning på säsongen. Har haft lite semester under sommaren och hoppas att komma med i Sto-Em 19/8 på Solvalla. Sen starta i Sverige fram till Sto-Sm i oktober för att sedan flytta till Grosbois.

Kallblod: Guli Rubin (131 500kr) – Gjorde fina insatser mot tufft motstånd under vårkanten. Behövde en semester under sommaren. Är igång och tränar nu och vi siktar på comeback i september.

Nedan hittar du en sammanställning på alla svar:

Det är långt kvar på säsongen och vi önskar alla drömstall stort lycka till!

Unique Juni efter seger i påskägget på Gävle