Kriterieauktion i dagarna tre!

Vi är på plats – läs mer här…

VI HITTAR DIN EGNA STJÄRNA!

Mitt stora intresse kring hästar är den exteriöra (hästens utseende) biten – och det är något jag lyckats mycket bra med. Jag har scoutat fram många miljonärer, som hamnat i vår exklusiva miljonklubb och många av dessa hästar har varit rena rama fynd på auktioner, i Sverige men även utomlands. Vi har genom åren haft många glada kunder, som fått både pengar och oförglömliga minnen av när deras häst tävlat framgångsrikt. 

Här hittar du Miljonklubben!

ANDELSSUCCÈ!

Känner du för en mindre del i en häst är detta koncept lämpligt. För två år sedan gjorde vi ett unghästpaket, där hästarna Copimade och Fire Hooves ingick och det har blivit en succé. Copimade kostade 130 000 kronor, och är nu klar för Kriteriefinalen som går på söndag. Då han ingår i Premiechansningen så kan han vid seger där tjäna fyra miljoner kronor!

Fire Hooves kostade 27 000 kronor och hästarna har 20 glada delägare som haft mycket skoj kring sina hästar trots att de bara är i början av sina tävlingskarriärer. Att äga häst ger inte bara spänning på banan – det ger också en härlig gemenskap och man knyter nya kontakter och vänner. 

Vi tänker nu göra en liknande satsning till Kriterieauktion 2015 där vi ska köpa två hästar för totalt cirka 200 000 kronor. Easy KB kommer sköta administationen av bolaget, och är du intresserad och vill ha en eller flera delar – hör av dig till mig, först till kvarn är det som gäller!

Redan nu är många andelar bokade, så vill du vara med på denna satsning gäller det att ta chansen. Auktionen pågår 24-26 september på Solvalla.

AUKTION I USA!

Är du intresserad av en amerikansk ettåring så kan jag tänka mig att åka och scouta spännande ettåringar i Lexington i början av oktober och Harrisburg i november. Hör gärna av dig i god tid om du är intresserad – så jag kan kolla av materialet. 

Sportsliga hälsningar

Jörgen Westholm (lagledare i Miljonklubben)
070-342 64 14
jorgenw@teamwestholm.com