Kommunals Lärlingsserie till Team Westholm – igen!

Hot Pot gjorde det för två år sedan, nu var det dags för High Leg

För två år sedan vann Hot Pot och Jörgen S Eriksson Kommunals lopp under Elitloppshelgen och idag var det dags för en Team Westholms-lärling att vinna igen. Det var jag, Oskar J Andersson, som fick äran att köra High Leg. Jag körde honom för några veckor sedan och vann då på ett bra sätt på 15,6. Idag krävdes hela 13,4/2140 m autostart för att lyckas vinna. Jag fick rygg på ledaren och när det löste sig perfekt på bortre låg kunde jag smyga i andra ytter fram till 300 kvar. När jag släppte ut honom och ryckte tussarna fick jag precis det gensvar jag ville. Explosion. 50 kvar var greppet kopplat och känslorna sköljde över mig. Segerruset satt kvar länge och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad jag sa i segerintervjun. Skrek jag inför hela Solvalla-publiken!? Härligt!

/Oskar J A