Kometen Oskar bloggar!

Läs hans rader här…

Sala 2013-01-10

En blogg!

Ett nytt år har börjat både för mig och för oss här i Team Westholm. 2012 var ett riktigt bra år, V75-segrar och ett svenskt rekord. Mycket tack vare att Jörgen gett mig chansen står jag nu också som en av de nominerade till Årets Komet! Galan är på fredag och det är jag och några kompisar från teamet som åker ner. Det kommer att bli
otroligt roligt att få bara med nere under prisutdelningarna i Göteborg! På lördagen är det sedan V75-mästaren samt diton för lärlingar. Jag är med och kör Åke Svanstedts Scarlet Gold och vem vet, Åby ska ju vara skrällbana med sitt open stretch.

2012 inleddes med fem månader utan seger, sen vann jag både Einar Johanssons minneslopp och sedan lopp under Elitloppslördagen. I år dröjde det inte alls lika länge, igår (nionde januari) vann jag årets första lopp då det var spets och slut med amatörtränade Walconcrete. På torsdag känns det som att chansen finns med två av stallets hästar, Such a Feeling och Obelix M. har båda chans att dyka upp där fram om vi hittar rätt positioner. Om man ser längre fram på 2013 så siktar jag själv på att framförallt ta fler segrar än under fjolåret. Och för teamets del tycker jag att det ser riktigt spännande ut, då nya gården, Kängsbo, fungerar ihop med Karlsro och backen som är bygd där emellan ger hästarna förberedande styrka inför tävlingssäsongen. Och vi har ju även börjat med den nya maten som hästarna fullständigt älskar! Jag tror och hoppas att vi kommer att se effekt av dessa förändringar.

Jag har även tre passhästar nu; Vison Fromentro, Love Leg och Ninepoints Charlie. Det är skönt att kunna pyssla lite med hästar vid sidan av skoningen. Det är ju djuret man älskar och det känns som en bra mix med skoning och ha lite passhästar. Mina passhästar har vinterträning och det ser ut att bli en rolig säsong 🙂

Nu ser vi fram emot ett toppen 2013!
 

/OJA