JW torskade inte 20 000 kronor!

Sista hästen gick premielopp…

Hej!

Sedan 14 år tillbaka har Team Westholm som enda travstall i Sverige haft "pengarna tillbaka-garanti" på hästar som JW scoutat ut eller som Jörgen fått in i träning som ettåringar och som enligt Jörgen följt de exteriöra kraven och som ej klarat premielopp. Erbjudandet är helt unikt i trav-Sverige – och under torsdagen lyckades Georgebrown Zon klara sitt premielopp på Rättvikstravet och fick därmed 20 000 kronor.

"George" är en häst som haft problem med diverse saker under sommaren, och därför är lite sen i utvecklingen men han klarade sitt premielopp och det innebär att Jörgen inte behöver betala ut några premieloppspengar i år. 

Är du sugen på att lämna in en ettåring i träning hos oss kommer Jörgen och besiktar hästen och du är också givetvis garanterad premieloppspengarna om hästen följer de exteriöra kraven. 

Med till Rättvik var även Nelle d'Amour som gjorde comeback efter vila och kom fyra i långloppet. Jörgen tyckte att han gick rätt så okej, och han kommer förmodligen vara bättre till nästa start. 

/Patrik