Jaktlycka…

Jaktlycka…
Danne skrev att det har varit tyst ifrån Frankrikefilialen på slutet, pga av datahaveri. Det har varit lite tyst överlag på hemsidan förra veckan, trots att datorerna har fungerat alldeles utmärkt.

Travmässigt har det varit en lugn helg, istället har vi den ägnats åt att kurera sjuk en tvååring samt att fira samma lilla tvååring som hade födelsedag i fredags. Alla småbarn lyste dock med sin frånvaro på kalaset igår, däremot dök gammelfarmor 88 år och gammelmorfar 86 år upp…

Jörgen har ett stort intresse till förutom travet och det är jakt. Idag började älgjakten, så han har suttit på pass i ett älgtorn, två hundra meter från gården sen fem i morse… Laget skjöt två tjurar och två kalvar, så jakten runt Karlsro är slut och våra hästar har tappat några av sina lekkompisar… 🙁 (vi har haft älgar gått strax utanför hagarna). Nu rullar han precis in i bilen för att svira om från jaktutstyrsel till travmundering.

Det är alltså Romme som gäller i kväll. Ingen riktig toppchans, bästa spelet är nog på Friendly Fire eller Seven d’Urzy. Spännande med Rite on Track (bilden) igen, som känns fin och vi hoppas att han gör ett bra lopp. Elle Cobra startar i ett hårt gäng och kommer att köras försiktigt. 

Annars är det fullt upp med våra nya ettåringar. Vi har tre praktikanter på Armanbo, Benjamin och Fredrik från Wången och Johanna Blomander, som varit hos hos tidigare. Carro och Emma, som praktiserade i somras är hos Jenny på Grosbois.

Fullt upp alltså, som vanligt…

Sara