“Ibland blir det guld, ibland soppatorsk”

Möt en av våra huvudsponsorer…

Tommy Brantestig driver Brantestig SvetsMaskinservice AB, som är en av tre huvudsponsorer för Jörgen och Teamet.

Här hittar du företagets hemsida – där du hittar all möjlig information!

Vi slog en signal till Tommy, som är delägare i Dellvann (tillbaka som en vinnare i torsdags) och Star Smasher, som startar på Rommetravet i kväll i ett V64-lopp.

Varför satsar du på travhästar?

– Hästar har varit ett intresse sedan jag gjorde lumpen som 20-åring. Det är spännande, och det kan hända så mycket. Inget är givet och hästarna är härliga individer. 

Vad säger du om Dellvanns comeback i torsdags?

– Dellvann är en häst som gör en tokig, man vet inte riktigt vad som händer. I bland blir det guld, och ibland soppatorsk. Han var startsnabb och stark, och det är roligt att få vara med på den hästen. Jag var inte överraskad över att han vann, och jag sa till min fru när de hade 700 meter kvar att han skulle vinna och det blev rätt. 

Varför valde du att kliva in som en av huvudsponsorerna till Jörgen och teamet?

– Därför att jag har gillat marknadsföring på alla möjliga sätt, och jag tycker om att synas i ett team som gör ett fantastiskt jobb. Jag har känt Jörgen sedan han var liten grabb, och det gör det hela ännu roligare. Jag kände även Jörgen pappa Holger väldigt väl, och jag är nöjd med allt. 

Vad är det bästa med Team Westholm?

– Ni är duktiga på att marknadsföra er, bland annat hemsidan som är riktigt bra. Ni alla gör ett väldigt bra jobb. 

Hur går det i kväll för Star Smasher?

– Jag är full av optimsism. Jag trodde på även honom senast, men då blev det galopp. Han borde vinna, och jag är på plats.

Till sist: Vad önskar du mig mest av allt just nu?

– Att alla mina nära och kära får vara friska, det är viktigt. Sedan att Dellvann kvalar in till en bronsfinal, det vore häftigt, säger Tommy Brantestig. 

Vi önskar Tommy lycka till i framtiden med företaget och sina hästar.

Vid tangenterna: Patrik Fernlund