I selen igen!

I selen igen!
Borta bra, men hemma bäst, bakom häst! Började känna hemlängtan efter fem dagar på semestern även om vi hade toppendagar på Teneriffa, med lagom värme, trevligt umgänge och mycket vila. En joggningtur på stranden varje morgon imponerande, även om kompisen Tommy kanske skulle haft drivningsböter när han försökte få fart på en blek, ospänstig travkusk…

I havet ville vi andra knappt doppa tårna, men Signe kastade sig i det som om det varit en temperad pool (vilket det för övrigt var dåligt av…).

Är nu som sagt tillbaka och har haft en härlig dag på jobbet med två sju hästars gäng på Armanbo på morgonen på en vintrig, snöig väg, där hästarna var mycket fina. Därefter till Karlsro och körde på en sommarlik rakbana med tio hästar som även de kändes som framtida vinnare. Har sedan synat av vad våra snickare gjort under veckan. Tretton nya utehus i hagarna har blivit producerade sista tiden plus full fart i lägenhetsbygget. Tänk att det har gått bra fastän inte jag har varit hemma och styrt och ställt… Konstigt?!! 🙂 Extra skönt för Sara, för det var två år sen senaste semestern, så det blir nog inte lika lång väntan på nästa när allt fungerat så bra.

Fina resultat när vi var borta var ju treårige Sponsors andra raka seger i Frankrike (175 000 kr på kontot efter två provinssegrar). Glittra C.D:s andraplats och Jagmis tredjeplats i uttagningen till Diamantstoet var också riktigt kul. Nu är de klara för finalen 19 april på Örebro, 200 000 kr till vinnaren. Även Vanessa du Ling är klar för finalen, så vi får slipa formen lite extra till dess.

Efter dagens snabbjobb så kändes det som vi kommer att ha åtminstonde två Super Arnie avkommor som vinner, ons, tors, fre. Klura på den ni!!

Jörgen

PS. I morgon bitti innan jag åker till Eskilstuna och kör fort ska jag försöka hitta joggningsskorna igen (undrar vart Sara har lagt dem???)