Hyllning Gävle – Romme – Åby!

Banorna börjar förstå vilka som är viktigast – hästägarna…

Under den senaste tiden har vi fått positiva upplevelser, från Gävle, Romme och Åby där de VIP:at hästägarna. 

Gävle: I lördags efter prisutdelning i vinnarcirkeln fick ägarna sätta sig vid ett champagnebord, för att hyllas lite extra. Mycket bra intiativ! Här nedan ser du Bengt ”Fille” Welén (pappa till Anders Ström), Sabine Kagebrandt, Markus B Svedberg samt jag själv. Jag hade inte tid att gå dit efter Bula Bula Ams seger, men passade på att gå dit efter Disco Volantes seger i V75-7. Svedberg hade en Stall Courant-häst (Eskimo Brother) som vann nyligen, så det var ett trivsamt vinnarbord. Gävletravets ordförande Maja Dangardt var trevlig värdinna. 

Åby: Delägarna till Hossiana Boko ringde på vägen hem efter segerloppet på Åby och hyllade Kristofer ”Fölet” Jakobsson. Det var ett perfekt mottagande i vinnarcirkeln, och även efteråt. Jakobsson skickade även en film efteråt, där segerloppet plus intervjun finns. Se filmen här!

Romme: Tre gånger per år har Romme en bjudning för alla som vunnit lopp på Romme och Rättvik, det så kallade vinnarbordet. I fredags var bland annat min mor Gun där och besökte tillställningen. Det var mycket trivsamt, maten fick bra betyg och tillställningen var riktigt bra. Britt-Marie ”Burr” Johansson var ansvarig för det, hon skapar god trivsel på eventen.