Höstschema 2017!

Mycket på G…

Höstens schema hos Team Westholm – mycket på gång!

Många olika höjdpunkter – plus alla spännande starter vi ska göra. 

14-15/8: Wenngarn Sales, mer information längre ner i texten. Läs mer om den här!

24/8: Team Westholm-open i golf på Sala Golfklubb. Läs mer om tävlingen här!

29/8: Öppet Hus-kväll. Tvååringar och ostartade äldre visas i snabbjobb, om ägarna önskar. Vi bjuder på hamburgare, kaffe med mera. Mer info här!

6-8/9: Stor hästauktion i Deauville, Frankrike. Mer information om det längre ner i texten. Läs om auktionen här!

28-29/9: Kriterieauktion, mer information längre ner i texten. Läs här om denna auktion (katalogen ej klar)

6-10/11: Hästauktion Harrisburg, USA. Mer information längre ner i texten. Läs här om denna auktion (katalogen ej klar)

Under september månad kommer vår nya hemsida lanseras, med flera nymodigheter. Bland annat blir den anpassad för mobiler och smartphones – håll utkik! 

Vi har haft ett bra flow i teamet under en längre tid på vår fantastiska anläggning. Vi ligger just nu på rekordsiffror för stallet, och har levererat många segrar och glädjestunder till våra hästägare under 2017 och vi jobbar hela tiden för att utveckla verksamheten och hästmaterialet. Gården har under 2017 blivit komplett, och resultaten har varit riktigt starka. Kom gärna ut på ett besök hos oss, och få en visning runt gården och känna den härliga lukten av hästar. 

AUKTIONSTIDER – NU LETAR VI NYA STJÄRNOR

Pokalåret 2018 är en vitamininjektion i sporten, och nu är det bara fyra månader kvar tills vi börjar tävla om överlägset mest prispengar någonsin i trav-Sverige. 

Jag är väldigt duktig på att scouta ut unghästar på auktioner, vilket ni kan se i vår miljonklubb här!

Att besöka hästauktioner är det bästa jag vet, och jag hjälper dig/er gärna att hitta det du önskar. 

Efter fjolårets succé med andelspaket kommer jag i år ha två olika upplägg. Mer utförligt kan du läsa på hemsidan 31/7. 

1. Jag kommer baka ihop tre stycken ettåringar, en från varje dominerande travland – Sverige – Frankrike – USA. Ett exklusivt paket, med träningsavgifter och kringkostnader inbakat fram till treåringssäsongen. Tio andelar, 150 000 kronor per andel – först till kvarn gäller. Ring 070-342 64 14 för mer information. 

2. Svensk ettårssatsning. Jag kommer lägga ihop ett sto och en hingst, sammanlagt 200 000 kronor. Dela upp det i 20 andelar via Easy KB, och sådant här upplägg har vi haft två tidigare år och då har hästar som Copimade (första året) och White Lightning (andra året) kommit fram. Läs allt om det här!

 

FINA FRANSKA SIFFROR

Hittills under 2017 har hästarna tävlat på en hög nivå i Frankrike med många framgångar. Vi har två skötare på plats just nu, Evelina Månsson och Indra Gustafsson, och är redo att ta emot fler hästar. Vi har mångårig erfarenhet av tävling och träning i Frankrike, så hör av dig om du har en franskfödd häst eller en svensk som tjänat över 700 000 kronor. Då kan jag kolla om hästen har någon lämpligt tävlingsschema i Frankrike. 

Sportsliga hälsningar
Jörgen Westholm
070-342 64 14
Jorgenw@teamwestholm.com