Hossiana välsignad i Östersund!

Helgen började med tävlingar på hemmaplan i fredags kväll. Två segrar och en tredjeplats fick vi med oss från Romme. Grahal des Rioults tog andra raka segern på ett bra sätt i K50-loppet. Iron Ant följde upp genom att göra ett kanonlopp efter galopp och spurtade in till en tredjeplats.

Sen hade vi med oss L.Q Widde som vara nära på att varva övriga fältet i debuten. Heidis krigare tog hand om ledningen direkt och väl där ställde Jörgen in klockan på 1.30, som sen också blev segertiden. Segermarginalen skrevs till många längder på travsport, kolla in loppet här och se uppvisningen.

V75 på Östersund i lördags och vi fick med oss en seger hem. Ni som kollade på Jörgens genomgång på Youtube/Twitter i lördags hade minst ett rätt på V75.

Hossiana Boko värmde strålande och verkade trivas med norrlandsluften. Hon tog enkelt hand om ledningen och väl där eldade hon på vad som gick och tvålade till grabbarna i brons, 12,9/2140m skrevs segertiden till – härlig victoria!

David Grundmann avslutade helgen när han tillsammans med Robloxia vann på Sundbyholm. På Kihlström-maner smög han med fram till sista sväng där han kastade loss sitt sto. Hon tackade för resan och avgjorde säkert och vi fick se en härlig segergest från David, se det här!

Ann-Kristin och Hossiana efter V75-segern i Östersund