“Hos Team Westholm trivs man”

Linda Forsberg, sommarjobbare och helgarbetare, i mycket läsvärd blogg…

 

Hejhej!

Nu tänkte jag ta lite plats i ett blogginlägg här på hemsidan, och berätta vem jag är. Linda heter jag, eller för att vara lite mer exakt så är namnet Linda Forsberg. Jag är 18 år, snart 19. Jag har hållt på med hästar i 12 år. Först var det ridning,  men i slutet av 2009 föll jag helt för denna underbara och fartfyllda sport, travet. Så i början av 2010 tog jag ponnytravlicens, och våren 2012 plockade jag ut min kör/montélicens för storhäst. Att få tävla är riktigt kul och man utvecklas hela tiden.

Jag är positiv och älskar att arbeta med hästar, och det är något jag kommer göra livet ut.

I slutet av 2011 var jag och kikade in i Westholms stallar. Det ångrar jag inte. Träffade jättetrevlig personal, fina hästar och glada hästägare, man trivdes på en gång. Nu har jag varit här i ett halvt, nej oj, snart 2år!! Tiden går verkligen fort när man har roligt! Jag jobbar hos Teamet lov, en del helger och lite när jag behövs. Team Westholm är verkligen ett kanonteam! Man har kul och får jobba med det man brinner för, hästar.

Nu har jag fått chansen att åka till Frankrike och se hur det är på Westholms träningsanläggning där. Ska bli riktigt spännande och kul. Så i oktober lyfter jag och ska få njuta av travsporten i Frankrike i 11 dagar. Längtar redan. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge 😉

Hos Team Westholm känner man sig alltid välkommen. Det bjuds på mycket skratt och gemenskapen är stor. Ett team att trivas i.

Det var ett litet "kort" inlägg från mig.

//Linda Forsberg