Helgsummering!

Vi sammanfattar – och Jörgen tycker till…

Hej!

En seger blev det i helgen – då Eldvin äntligen var tillbaka som en vinnare efter mycket problem. Härligt och fredagen var en riktigt bra dag med fina prestationer.

Jörgen gjorde en segerfilm efteråt, och summerade vilket du kan se här!

I lördags var lilla krigaren Ninepoints Ariel fyra på V75, fick ett fint lopp och höll farten berömvärt. Navigator Sib, Carambole P. och Apollon de Kacy fick tyvärr inget med sig hem, men de får komma igen. 

I söndags startade Vendredi du Jouan och Urtado i samma lopp i Craon, och det blev bra resultat. Vendredi skötte sig, slutade tvåa och Urtado var duktig som trea. Fin form på hästarna i Frankrike. 

Till sist, kolla bilden: Här passar jag på att gratulera Occhione Jet efter segern i "Super Lights-lopp". Jag fick chansen att gratulera på stallbacken, eftersom jag fortfarande inte blivit inbjuden som prisutdelare vid hans minneslopp vilket känns lite konstigt. Jag och Super Light gjorde hygglig PR för Dalatravet, och fotnot i sammanhanget är att många tyckte att Super Light travade dåligt, men vad gjorde då Occhione Jet över mållinjen?! Nämnden hade nog spikat honom…

undefined

/Jörgen