Helgsummering!

Så gick det för teamet i helgen…

Helgen som gick var rätt så lugn för teamet men i fredags var vi igång och tävlade på flera håll. Bäst gick det för vår treåriga märr Gyllenberg som fortsätter övertyga. Jörgen körde henne snabbt till spets i ett V65-lopp på Romme och sedan var hon pånytt överlägsen och tjänade 25 000 kronor. Kul! De andra hästarna vi hade med oss kom bort på grund av galopper.

Sent på fredagskvällen försökte jag och Jörgen jobba in Ustine d Ecajeul på Vincennes där hon startade. Hästen fick ett bra lopp av Eric Raffin och låg som klar  tvåa in på upploppet. När Raffin sökte lucka invändigt blev det en mycket snöplig galopp som kostade minst en pallplats. Bergsåkerstränaren Elin Gustavsson är på plats i våran borg med miljonären Rano för att starta under hösten och även assistera Inge och Nathalie. I går gjorde han sin andra start och blev tvåa i Bordeaux som målfotoslagen. Han fick 7 500 euro. Han vann sin första start för några veckor sedan i Laval och fick för det 12 500 euro. 

För övrigt vill vi gratulera den här killen som i lördags visade vart skåpet skulle stå… Vad är det tror ni?

undefined

Nu laddar vi om för en ny vecka. Vår nybyggda backe står klar och den ska vi träna lite lätt i i dag. Ha en skön måndag!

/Patrik Fernlund