Helgsummering!

Mycket hände under Midsommar…

Hej!

Midsommarhelgens tävlande har inte givit några större framgångar. Givetvis kommer vi analysera hästarnas insatser, och kolla upp dem under veckan.

Stora hyllningar till Rättviks ordförande Sven Eriksson med fru Nina som bor i Nusnäs och arrangerar ett fantastiskt midsommarfirande på Midsommarafton, först vid Olssons Dalahästtillverkning och sedan nere vid Siljans strand på platsen Bliktpunkten. Ett helt grymt upplägg – som verkligen stärker Rättviks varumärke och bland gästerna syntes bland annat ATG:s ordförande Mats Denninger med fru som vi snackade travpolitik med på "efterfesten". 

Uppträdde gjorde Rogdolls, med Roger Zackrisson i spetsen som rev ner många skratt som vanligt. En toppkväll, helt enkelt och tack Sven och Nina! 

Över till Kalmar, där det blev snack om en grej i V75-6. Jag har inte sett sändningen själv, men Oscar Nilsson snyftade över min styrning med Acriter. Om man snyftar över det där – har man tydligen ett eget reglemente. Jag kollade själv med måldomaren och de tyckte inte det var någonting, och friade mig helt.

Så nästa gång man dömer någon Oscar, kan man se reprisen och uttala sig efter det. 

Nu laddar vi om för en ny vecka – och hoppas på mer framgångar och någon grad varmare i luften. 

/JW genom Patrik