Helgsummering!

Så gick det för teamet…

God förmiddag!

Team Westholm hade ingen större succéhelg, men en som återigen presterade bra var Eldvin som slutade tvåa i ett kallblodslopp på Bergsåker i fredags. Han fick 40 000 kronor för besväret, och han utvecklas och stabiliseras för varje start han gör. Samma dag startade Belmondo Boko och han slutade sjua i lite knepig stil. Under lördagen var Jessica Bäck-Silfors iväg med Brightman på B-lopp i Eskilstuna och efter en stor startgalopp avslutade han bra som fyra.

På V75 fick Aaron Boko lägga mycket kraft i inledningen och var sedan seg till slut. Han blev först utan pengar. Gant Cobra gick okej efter vila men även han blev utan pengar. Värt att notera från i lördags var att Oskar J Andersson tog en ny pallplacering då han slutade tvåa i V75-2 med Lina Liv vilket gjorde att han utökade sin ledning i Lärlingarnas V75-liga! 

Nu satsar vi mot en bättre vecka och det ser spännande ut. I dag startar Urtado, Krångel, Univers Love och Vegas Turham i Frankrike. På onsdag är det Breeders Crown-semifinaler på Solvalla. 

Håll tummarna! 

/Patrik Fernlund