Helgsummering!

Så gick det för Teamet…

Team Westholm hade bara två starter i helgen, och det slutade med två pallplaceringar. I fredags spurtade Sharp Concorde duktigt på Gävletravet till en tredjeplats efter en mycket sen lucka. Hon fick en perfekt genomkörare inför Breeders Crown-semifinalerna på Solvalla nästa onsdag. Det blir spännande att se henne där! Via Stella utvecklas för varje start och kom tvåa i ett lopp i Frankrike. Hon gick i ledningen, men fick se sig slagen kort före mål av den som satt i rygg ledaren.

Två fina insatser – och ännu mer skoj blev det i söndagskväll då Hans R Strömbergs stjärna On Track Piraten satte dit Brad de Veluwe och vann ett storlopp i Tyskland. Team Westholm lyfter på kepsen och gratulerar, imponerande gjort av häst, tränare, skötare och kusk! Mer positivt från i söndags var att både Aaron Boko och Gant Cobra kom med på V75 på lördag. Jörgen kör hästarna själv. 

På fredag startar vårt kallblod, Eldvin, i ett storlopp på Bergsåker. Efter uppvisningen senast har vi förhoppningar!

Nu är det dags för fortkörning, många hästar som ska träna i dag. Kom ihåg att ni alltid är välkomna ut till oss och följa era hästar i träningen. Kontakta bara mig så styr vi upp det. På återseende!

/Patrik Fernlund