Helgsummering!

Seger i Frankrike…

Hej!

En intensiv helg är över och vi hade två starter på Solvalla. Obelix M. var seg i lördags efter ett invändigt lopp. I går startade Kan Ha i Kriterierevanschen och han gick riktigt bra efter en inledande galopp som Jörgen tog på sig. Surt – men han är fint i ordning och får komma igen. 

I Frankrike tog Emilia Hiltula sin första skötarseger då fyraårge Vermouth Tonic var överlägsen i Laon med Johanna Lindqvist och tjände 5 400 euro. Härligt oh grattis till ägarna!

Jörgen besökte Kriterieauktionen under alla de tre dagarna, och fick med sig en hel del nyförvärv hem. Mer om det senare i eftermiddag.

Vi vill rikta ett stort grattis till Anna Forssell och hennes familj med bland annat Ari Pakarinen som vi har en del samarbete med. Annas häst Rokkakudo vann Kriteriet, och hon är en riktig arbetsmyra som satsat hårt och fick nu rejäl utdelning. En annan som fick rejäl utdelning var Roger Walmann, som ofta brukar vara arg på Per Wetterholm men igår var han rätt så nöjd då det var Per som kom med lanseringen av Premiechansningen. 16,8 miljoner kronor delas ut i prispengar i går på Solvalla, mer än det någonsin gjorts i Sverige under en travdag – stort!

Nu laddar vi vidare. Så här ser veckan ut för Team Westholm:

Tisdag: Romme, Vincennes

Onsdag: Solvalla

Torsdag: Örebro

Fredag: Rättvik

Lördag: Bergsåker – där vi ej var nöjda med spåren…

Ha en skön vecka!

/JW och Patrik