Helgsummering.

Många fina inköp på Kriterieauktionen och tre pallplatser och en bra spurt i helgen.

Helgens starter, Univers Love satt fast som 5:a 14,3/2100ma och spurtade bra på Vincennes under fredagen. Passas nästa gång. På lördagen var Inge på långresa till Morlaix på gräsbana med Via Stella. Hon blev knapt slagen som 3:a. Med dagen på Solvalla fanns det allt annat att önska, tre galopperade och Aaron Boko kom helt snett på det i Klass II-finalen. Time Machine gjorde ett kanonlopp i Kriterium Consulation, på söndagen, efter en tuff öppning som sedan blev rygg ledaren slutade han 3:a och fick lite sparat i mål. I frankrike slutade Urtado 2:a och fick €3.750 och med helgens resultat är vi över 7 miljoner för året. Nu har Teamet lagt ribban på att nå 10 innan årsskiftet så nu kämpar vi!

Kriterieauktionens tre dagar resulterade i 8 st inköp som kommer gå iväg på inkörning på två olika ställen. Tusen tack till alla som har varit med och satsat på nya hästar. Dessutom finns ett sto av toppkaliber som blev återropat av uppfödaren som vi funderar på att köpa och göra konsortsium av via Easy KB. Ring för mer info.

Nr 22 Unique La Marc som vi lade ut på hemsidan i fredags är redan utsåld i delar, det rör på sig! Hon går upp till Hans R Strömberg för inkörning.
Nr 54 Kill Bill Bac köptes av Jan Götz. Går till Strömberg för inkörning.
Nr 131 Georgebrown Zon köptes av Jan Götz. Går till Johan Fredriksson och Ylva Persson i Örslösa, Lidköping för inkörning.
Nr 148 Meslon, köptes av Jan Götz, går till Fredriksson/Persson för inkörning.
Nr 271 Zeta Brick köptes av Jan Götz, går till Fredriksson/Persson för inkörning.
Nr 285 Seaside, köptes av Jan Götz, går till Fredriksson/Persson för inkörning.
Nr 390 Ponce de Leon köptes av Lars Hallberg, går till Fredriksson/Persson för inkörning.
Nr 458 Promise köptes av Jan Götz, går till Fredriksson/Persson för inkörning.