Helgsummering!

Äntligen fick Love Leg till det…

Hej!

Under söndagen åkte vi till Rättvik och fick med oss en seger hem då Love Leg äntligen fungerade fullt ut och vann V4-4 enkelt över tjänade 30 000 kronor. Hon fick ett snällt lopp, och avgjorde lätt då luckan kom till ägarnas stora lycka och en del av ägarna var på plats och besökte vinnarcirkeln. Så ska det se ut!

Stefan Laday spurtade bra som tvåa, men får inte travet att stämma helt. Fin form är han i alla fall. En bra dag – och ännu bättre blev det då jag lyckades vinna med min och Jasmines Fred Cobra som vann med "många längder" i lopp nio. Underbar känsla!

I lördags var Time Machine favorit på V75 – men tyvärr fick han inte travet att stämma. Konstigt, för han värmde fint och provstartade bra så han får kollas upp. 

I Frankrike startade Urtado i fredags i Laval där han galopperade. I går, söndag, var Apollon de Kacy ut i Mauquenchy och han var i striden på upploppet men där han blev rätt så grovt påkörd. Oerhört surt – det är en mycket fin häst men han får komma tillbaka inom kort!

Nu laddar vi om för en ny vecka – höjdpunkterna är Kriterie och Oakskvalen på onsdag och sen laddar vi många hästar till Romme på fredag!

Vi ses!

/Patrik