Helgsummering!

Så gick det för teamet i helgen

Som vi rapporterade om i fredags blev det fina framgångar på Rommes lunchtrav. Vendredi du Jouan och Ninepoints Jazzy imponerande, och vann väldigt enkelt båda två. Under lördagen startade Ninepoints Charlie på V75. Han var inte på topp, och fick inte med sig några pengar hem trots att han sprang nytt rekord. 

Desto bättre gick det för Pinocchio's Lie som var mycket tapper från utvändigt ledaren! Han gick 1.13,5 kort distans och krigade hela vägen in i mål som tvåa.  Han får ett högt betyg och snart sitter en seger i raden för honom. Vi hade en häst i Kriteriekvalen på Solvalla under söndagen, och det var Time Machine som mycket snöpligt galopperade i strid om andraplatsen mitt på upploppet. Snöpligt snöpligt, men vi får trösta oss med att vi har en häst som duger gott bland treåringarna. Jörgen var inte nöjd med sig själv efter loppet. 

I Frankrike:

Ustine d'Ecajeul blev tyvärr utan pengar i fredags, hon kom inte riktigt till i ett snabbt lopp.

Urtado galopperade från start i Maugenchy, han har lite svårt att förstå fransk voltstart. 

Nu väntar en ny intressant vecka och i kväll har vi tre hästar till start i franska Le Croise Laroche. Vegas Turham, Via Stella och Un Mot De Star ska försvara stallets färger. 

Vi kämpar på!

undefined
Ninepoints Jazzy tillsammans med sin segerkusk Karolina S Jakobsson och skötaren Hillevi Frohm.